.

RÓLUNK

Komplett belső tér kialakítása

Vállalkozásunk lakás-, családi ház-, iroda- felújítás és egyéb épületek felújítása, ill. átépítése területén vállal kivitelezési munkálatokat Pomáz vonzáskörzetében és Budapesten.  Szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére kisebb beltéri munkák esetén is: fürdőszoba vagy gyerekszoba átalakítása, tisztasági festés stb.   

Tapasztalat és technika

Kisebb munkáktól a teljes renoválásig, átépítésig 9 év németországi tapasztalattal, a legmodernebb technikai háttérrel, kiváló szakmai ismeretekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A minőség a legjobb megoldás

Úgy dolgozunk, mintha magunknak építenénk: odafigyeléssel és szakértelemmel a legkisebb részletekig. Mivel egyik építkezés sem olyan mint a másik, megpróbáljuk megbízóinkkal közösen megtalálni a legmegfelelőbb megoldást legjobb tudásunk, a legújabb technika és nem utolsósorban, minőségi anyagok felhasználásával.

Gyors és megbízható

A helyszín megtekintése és az első megbeszélés után elkészítjük ingyenes árajánlatunkat. Szükség esetén belsőépítészeti tanácsokkal látjuk el vagy belsőépítészt ajánlunk Önnek. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkaterületet lehetőség szerint minden nap tisztán hagyjuk el.  


Kelemen Krisztián

+36 30 7537 111